Aerteknika

Construiesti?

Cum implementezi sistemul cenralizat de aspirare in faza de constructie

Cel mai important scop al nostru tuturor, este sanatatea proprie.


TEKNIKA a inceput sa investeasca timp si pasiune in acesta si sa aibe in prim plan conceperea unui mediu curat pe care a realizat-o cu Sistemele centralizate de aspirare TUBO.

Dorinta de a trai intr-un mediu curat ne-a ajutat sa formulam si filozofia TEKNIKA THINK CLEAN. Gandindu-ne la un mediu curat, am reusit sa dezvoltam aceste sisteme centralizate de aspirare TUBO, care se dedica atat sectorului rezidential cat si celui industrial.

Reusim sa acoperim foarte multe alte domenii de activitate: spatii comerciale, spitale, cabinete-laboratoare dentare, spatii publice ( teatre, biserici), spalatorii auto si multe altele.

Ce trebuie sa faci daca CONSTRUIESTI IN SECTORUL REZIDENTIAL?

Este foarte impportant sa cunosti beneficiile ce-ti ofera un Sistem Centralizat de aspirare.

Enumeram cateva: aer curat in mediul in care traiesti, este mult mai usor de utilizat decat un aspirator clasic, fara costuri de intretinere si fara saci plin cu praf, pcare sa-l schimbi lunar, o putere mare de aspirare, silentiozitate in exploatare.

Dupa ce cunosti doar cateva din avantajele pe care -ti ofera Sistemul Centralizat de aspirare de la TEKNIKA, in mod sigur vei dorii ca noa ta casa sa fie dotat cu un astfel de sistem TUBO. Implementarea Sistemului Centralizat de aspirare este foarte usoara.

TEKNIKA va pune la dispozitie si o brosura, cu ajutorul caruia vei putea instala chiar si tu. Sistemul centralizat de aspirare, consta din trei elemente importante: Centrala de aspirare TUBO, tubulatura rigida din pereti, si accesoriile.

In prima faza, cea de constructie nu trebuie sa investesti decat in tubulatura, care nu reprezinta nici macar o treime din valoarea totala al instalatiei, a carei valoare este cel mult 0,5% din valoarea casei la "rosu".

Dupa ce se stabileste in functie de dimensiunile constructiei cate prize de aspirare vor fi instalate in casa, tubulatura de diametrul de 50mm, impreuna cu elementele de conexiune si cablul electric (care asigura comanda centralei) si dozele de prize de aspirare se implementeaza de regula in sapa.

Dar ea poate fi ingropat si in pereti, tavan fals, sau pe exterior sub izolatia termica. Prima faza de implementare a sistemului centralizat de aspirare se incheie cu montarea capacelor de tencuiala.

Atat Tubulatura cat si elementele de conxiune si si cablul electric protejat in copex, sunt rezistente la socuri mecanice si nu prezinta pericol de fisurare sau rupere.Ce este technologia TUBO

TUBÒ, un mod frumos pentru a schimba aerul

TUBÒ e un sistem aspirator centralizat compus din conducte în podea, prize de perete şi un aspirator central situat într-o incăpere separată spre care este transportat praful aspirat, evitând recilcularea în aer a bacteriilor şi microprafului, principale cauze de alergii şi grave tulburari ale aparatului respirator

Putera TUBÒ.

Puterea de aspirare la TUBÒ este mai mare decât cea a unui aspirator tradiţional. Mediul are o curăţare mai amănunţită şi precisă.

Tecnologie pentru case.

TUBÒ redefineste complet conceptul de mediu igienic, făcându-l potrivit pentru nevoile vieţii moderne. Şi de aceea tot mai mult şi mai des proiectanţii şi inginerii din domeniu, valorifică proectele lor, recomandând includerea TUBÒ în case. Până în prezent mii de utilizatori au instalat cu satisfacţii deja sistemul aspirator central TUBÒ de la Aertecnica.

Silentios si curat.

Curaţenie şi liniste: acestea sunt calitaţile TUBÒ. Sistemul aspirator central de la Aertecnica garantează un înalt nivel de curăţire în linişte maximă: aspiratorul central instalat într-o cameră de utilitaţi sau în aer liber, departe de locul în care curăţim, ne permite folosirea sistemului în deplină libertate şi în orice moment.

In toate colturile cu usurinta. Tubul flexibil, lejer şi uşor de manevrat asigură funcţionalitate maximă ajungând usor în orice colţ al casei. Dispunerea prizelor aspirante în diferite locuri, elimină dificultaţile utilizării aspiratorului standard.

Organismul va multumeste

Praful acarian este cauza principală a celor mai comune bolii respiratorii, în special alergia supărătoare care se dezlănţuie cu simpla prezentă a acestui microorganism, chiar este propriul invadator din mediu nostru de viaţă.

Potrivit unor cercetari academice recente, prezenţa sistemelor de aspiratoare centale reduce drastic procentul de alergeni prezenţi in aer şi în consecinţa şi bolile derivate cum ar fi rinita alergică, răceli, dificultăţi de respiraţie, astm.

Acest lucru se datorează faptului că sistemul aspirator central spre deosebire de aspiratorul tradiţional, elimină complet recircularea microprafului datorită capacitaţii de aspirare superioare şi cel mai mult datorită faptului că aerul respirat nu mai este introdus în încăperile curăţate.

Adio praf, pentru totdeauna.


Praful se adună repede şi rămane cu sistemele traditionale de curăţenie. Unele sisteme de curăţenie, cum ar fi mătura sau aspiratoarele tradiţionale, nu numai că nu elimină complet praful şi alte surse poluate, ci dimpotrivă, accentuează pericolul, emanând în aer particule mai uşoare şi periculoase care devin şi mai uşor de respirat.

TUBÒ sistemul de aspirator central, e singurul sistem care elimină complet praful şi alergieni săi, deoarece colectarea prafului se află într-un loc de serviciu diferit de locul in care se efectuează curăţenia.

Cu TUBÒ în casă se respiră un aer diferit, mai curat, mai sănătos.

Sistemul Tubò de la Aertecnica oferă mediului garanţia de perfect curat pentru a deplasarea in completă libertate şi siguranţă. TUBÒ este simplu si rapid de utilizat, pentru că timpul e preţios ca şi aerul!

Tubò aspiră praful, îl transportă până la centrală, unde vine împărţit in mai multe elemente:  Praful gros vine transmis în recipient  Praful mai uşor e reţinut de către filtru.  Micropraful (acarieni şi bacteriile cauza alergiilor) vine eliminat definitiv din camerele în care trăim. Cu Tubò in casă se respiră aer curat!

Inovaţia continuă Cu ultima generaţie de centrale pentru uz casnic, TUBÒ devine expresia ultimă a cercetării tehnologice produse de Aertecnicafara praf fara praf fara praf

Toate drepturile rezervate.
2019 © aerteknika

Despre noi
FAQ
Garantie

Harta

Orar

Luni - Vineri
8 - 16

Contact

Targu Mures, Strada Braila, nr. 12/2

Telefon: 073 666 1989

Email: office@aerteknika.ro

Aerteknika CONTACT
Tehnic: 0736 661 989
Vanzari: 0741 229 424
office@aerteknika.ro

Adresa
Targu Mures, jud.Mures
Strada Braila, nr. 12/2

Orar
Luni - vineri: 8-16

CONCURS Inregistrare
BLOG
GARANTIE
PARTENERI
NOUTATI