Aerteknika

Renovezi?

VA AJUTAM IN IMPLEMENTAREA SISTEMULUI CENTRALIZAT DE ASPIRARE, DACA CHIAR RENOVATI LOCUINTA

Valoare si confort

Cu toţii trecem, la un moment dat, prin neplăcutul proces de a ne renova locuinţa. Și nu e de ajuns că trebuie să protejăm mobila, trebuie să îndurăm o perioadă un haos de nedescris în casă, dar trebuie să ne gandim, ca renovam ca sa aducem ceva nou in casa noastra. Sa-i dam un plus de valoare si de comfort.

In acest scop venim in intampinarea dumneavoastra, cu o idee, cu un produs, care inafara celor doua motive importante de mai sus – valoare si confort – va ofera una si mai importanta – sanatatea.

Sistemele Centralizate de aspirare, prin eliminarea prafului, a acarienilor, a multor bacterii au un rol important in prevenirea a multor boli pulmonare.

Va putem oferii solutii si modalitati in vederea implementarii sistemului centralizat de aspirare, si in cazul in care renovati apartamentul,locuinta, biroul, depozitul, sau hala de productie.

Modul de implementare al sistemului in cazul in care este vorba de renovare, este mult mai simplaa si creeaza un deranj mult mai mic pe cat consideram. Implementarea efectiva consta : - in definirea pozitiei locului centralei de aspirare ( centrala murala aplicata sau ingropata ).
- pozitionarea tubului PVC in pardoseal, tavan fals, sau perete.
- montarea prizelor de aspirareMontarea acestora este foarte usor de realizat si necesita o investitie foarte mica ( aprox. sub 0,3 % din valoarea totala al investitiei propuse pentru renovare )

Avatajele sistemului centralizat de aspirare, fata de aspiratoarele clasice sunt ca:
- elimina preful aspirat inafara casei,
- sunt mult mai silentioase
- va ofera o putere de aspirare mult mai mare
- nu necesita intretinere
- nu va genereaza costuri ulteriore, filtrul este lavabil si are durata de viata cat centrala ( aproximativ 20 de ani )
- are un consum de energie mult mai mic
- nu ocupa spatiu, si nu necesita depozitare
- va usoreaza si reduce mult timpul de exploatare
- reduce numarul cazurilor de aspirare

Atat Tubulatura cat si elementele de conxiune si si cablul electric protejat in copex, sunt rezistente la socuri mecanice si nu prezinta pericol de fisurare sau rupere.

Putem considera dezavataj fata de un simplu aspirator faptul ca costa mai mult, dar valoarea investita se amortizeaza in scurt timp. In cazul industrialelor in mai putin de 3 ani.

Cel mai important al nostru tuturor este sanatatea. Prin implementarea acestor sisteme aducem ubn aport foarte mare in acest sens. Dar sistemul va mai ofera, mult mai mult comfort, silentiozitate, exploatare usoara, si aduce o valoare in plus imobilului ce va apartine.Ce este technologia TUBO

TUBÒ, un mod frumos pentru a schimba aerul

TUBÒ e un sistem aspirator centralizat compus din conducte în podea, prize de perete şi un aspirator central situat într-o incăpere separată spre care este transportat praful aspirat, evitând recilcularea în aer a bacteriilor şi microprafului, principale cauze de alergii şi grave tulburari ale aparatului respirator

Putera TUBÒ.

Puterea de aspirare la TUBÒ este mai mare decât cea a unui aspirator tradiţional. Mediul are o curăţare mai amănunţită şi precisă.

Tecnologie pentru case.

TUBÒ redefineste complet conceptul de mediu igienic, făcându-l potrivit pentru nevoile vieţii moderne. Şi de aceea tot mai mult şi mai des proiectanţii şi inginerii din domeniu, valorifică proectele lor, recomandând includerea TUBÒ în case. Până în prezent mii de utilizatori au instalat cu satisfacţii deja sistemul aspirator central TUBÒ de la Aertecnica.

Silentios si curat.

Curaţenie şi liniste: acestea sunt calitaţile TUBÒ. Sistemul aspirator central de la Aertecnica garantează un înalt nivel de curăţire în linişte maximă: aspiratorul central instalat într-o cameră de utilitaţi sau în aer liber, departe de locul în care curăţim, ne permite folosirea sistemului în deplină libertate şi în orice moment.

In toate colturile cu usurinta. Tubul flexibil, lejer şi uşor de manevrat asigură funcţionalitate maximă ajungând usor în orice colţ al casei. Dispunerea prizelor aspirante în diferite locuri, elimină dificultaţile utilizării aspiratorului standard.

Organismul va multumeste

Praful acarian este cauza principală a celor mai comune bolii respiratorii, în special alergia supărătoare care se dezlănţuie cu simpla prezentă a acestui microorganism, chiar este propriul invadator din mediu nostru de viaţă.

Potrivit unor cercetari academice recente, prezenţa sistemelor de aspiratoare centale reduce drastic procentul de alergeni prezenţi in aer şi în consecinţa şi bolile derivate cum ar fi rinita alergică, răceli, dificultăţi de respiraţie, astm.

Acest lucru se datorează faptului că sistemul aspirator central spre deosebire de aspiratorul tradiţional, elimină complet recircularea microprafului datorită capacitaţii de aspirare superioare şi cel mai mult datorită faptului că aerul respirat nu mai este introdus în încăperile curăţate.

Adio praf, pentru totdeauna.

Praful se adună repede şi rămane cu sistemele traditionale de curăţenie. Unele sisteme de curăţenie, cum ar fi mătura sau aspiratoarele tradiţionale, nu numai că nu elimină complet praful şi alte surse poluate, ci dimpotrivă, accentuează pericolul, emanând în aer particule mai uşoare şi periculoase care devin şi mai uşor de respirat.

TUBÒ sistemul de aspirator central, e singurul sistem care elimină complet praful şi alergieni săi, deoarece colectarea prafului se află într-un loc de serviciu diferit de locul in care se efectuează curăţenia.

Cu TUBÒ în casă se respiră un aer diferit, mai curat, mai sănătos.

Sistemul Tubò de la Aertecnica oferă mediului garanţia de perfect curat pentru a deplasarea in completă libertate şi siguranţă. TUBÒ este simplu si rapid de utilizat, pentru că timpul e preţios ca şi aerul!

Tubò aspiră praful, îl transportă până la centrală, unde vine împărţit in mai multe elemente:  Praful gros vine transmis în recipient  Praful mai uşor e reţinut de către filtru.  Micropraful (acarieni şi bacteriile cauza alergiilor) vine eliminat definitiv din camerele în care trăim. Cu Tubò in casă se respiră aer curat!

Inovaţia continuă Cu ultima generaţie de centrale pentru uz casnic, TUBÒ devine expresia ultimă a cercetării tehnologice produse de Aertecnicafara praf fara praf fara praf

Toate drepturile rezervate.
2019 © aerteknika

Despre noi
FAQ
Garantie

Harta

Orar

Luni - Vineri
8 - 16

Contact

Targu Mures, Strada Braila, nr. 12/2

Telefon: 073 666 1989

Email: office@aerteknika.ro

Aerteknika CONTACT
Tehnic: 0736 661 989
Vanzari: 0741 229 424
office@aerteknika.ro

Adresa
Targu Mures, jud.Mures
Strada Braila, nr. 12/2

Orar
Luni - vineri: 8-16

CONCURS Inregistrare
BLOG
GARANTIE
PARTENERI
NOUTATI