Aerteknika

DESPRE NOI

S.C. TEKNIKA S.R.L. este unic distribuitor în România, al produselor TUBO fabricate de către producătorul italian AERTECNICA.

Produsele TUBO de la AERTECNICA se adresează atât sectorului rezidențial cât și sectorului industrial. Unitățile centrale de aspirare de la AERTECNICA se regăsesc într-un echilibru perfect între tehnologie, design și fiabilitate, respectând în același timp și mediul înconjurător.  

Pentru a realiza un  SISTEM DE ASPIRARE CENTRALIZAT, firma noastră investește foarte mult timp, pasiune și pricepere în ceea ce face. Aceste investiții și experiența de peste 25 de ani al producătorului,  constituie garanția, că toți clienții noștri vor beneficia de un sistem avansat de aspirare. 

Nu în ultimul rând, aspiratoarele centralizate,  joacă un rol important în prevenirea înbolnăvirilor pulmonare.  

Astfel TEKNIKA prin TUBO reușește să creeze un mediu, în care putem respira un aer  curat,  demostrându - și astfel  propria  filosofie:  Think clean.  

Pentru că rezistența și calitatea materiilor prime garantează durata de viață și valoarea  produsului finit și, implicit, sănătatea și confortul casei tale, este important ca acestea să aibe cele mai bune clasificări. De aceea TEKNIKA și-a ales partener AERTECNICA , care  prin TUBO  este  lider mondial în proiectarea SISTEMULUI DE ASPIRARE CENTRALIZAT. Supremația TUBO este definită și prin cele mai distinse certificărifara praf fara praf fara praf

Toate drepturile rezervate.
2017 © aerteknika

Despre noi

Harta

Orar

Luni - Vineri
8 - 16

Contact

Str. Braila, nr. 12, / 2
540331 – Tirgu Mures  

Departamentul administrativ:
Antal Farkas - Telefon: 073 666 1989
Attila Kiss - Telefon: 0749 181 242
Tel/Fax: 0265 210 770
office@aerteknika.ro