fbpx

Beneficii

TIMP

Când dorești să oferi cuiva ceva foarte prețios, poți să-i acorzi câtva din timpul tău. Pentru că timpul este unul dintre cele mai prețioase lucruri din lume. Dar cum se combină acest lucru cu un aspirator central? Pai dacă ești în posesia unui aspirator central, vei economisi mult timp, din care poți dărui și persoanelor iubite, sau poți folosi acest timp în favoarea ta, ca să înveți, să citești să te odihnești, să te relaxezi, să fi cu copiii tăi, cu prietenii ta.

Un Sistem Centralizat de Aspirare te ajută să economisești timp, prin faptul că operațiunea de aspirare și de a face curat vei realiza într-un timp mult mai scurt. Asta datorita puterii de aspirare mult mai mari ( de 4-5 ori mai mari ) decât un aspirator obișnuit. Fiind o putere de aspirare mare și constantă, vei termina de aspirat mult mai repede. Vei fi mult mai efficient, pentru că aspirarea nu va fi una superficială, ci va fi foarte profundă. Per ansamblu,  modul de a face curat va fi una foarte rapidă, va fi mai rară, din care rezultă mai mult timp liber.

SĂNĂTATE

O zicală spune că, dacă este curat în jurul tău, pe jumătate este garantată sănătatea ta. Sistemele Centralizate de Aspirare au principală menire să asigure curățenia, că atare să aducă un aport foarte important în menținerea sănătății. 

Apariția a multor afecțiuni pulmonare ,  astmul, sau alergiile se datorează în mare parte al prafului pe care-l respirăm. În general o persoană petrece 87% din timpul lui în încăperi, birouri, hale de producție, clase, dormitoare etc. respirând 30 mc aer într-o oră. Cu alte cuvinte, un adult are nevoie de circa 12000 de litrii de aer pe zi. Această cantitate de aer este alcătuit din 440 de litri de oxigen, azot, dioxid de cărbon și multe alte microparticule: resturi descuamate de piele de om, de animal de companie, resturi descompuse de insecte, acarieni, polen, diverse bacterii, ciuperci și nu în ultimul rând acarieni de praf și excrementele acestora.

Datorita puterii de aspirare mare, un aspirator central, prin sistemul propriu de tubulatura reusește să elimine complet acest micropraf, care conține toate aceste microparticule dăunătoare căilor respiratorii. 

Deci, cu un Sistem Centralizat de Aspirare TUBO, in proporție de 50% î-ți garantezi sănătatea!

ENERGIE

Energia, fie ea de natura electrică sau calorică, a devenit un factor foarte important în zilele noastre. Având în vedere că sursele  de energie fosilă sunt din ce în ce mai limitate, iar cele din surse regenerabile sunt încă greu de obținut, prețul energiei este din ce în ce mai scumpă. De aceea este important ca energia pe care o consumăm să fie controlabil și optimizat.  Un aspirator central este un consumator de energie electrică, care nu poate să lipsească din niciun imobil, fie ea o construcție rezidențială sau industrială. Dat fiind acest lucru, o centrala de aspirare este echipat cu un motor electric de mică putere, dar care dezvoltă o putere de aspirare foarte mare. Motorul electric este comandat de o automatizare, în cazul centralelor TUBO  denumit SOFTSTART, prin care este controlat și optimizat consumul electric. Față de un aspirator obișnuit,  o centrala de aspirare are o putere de aspirare de 5 ori mai mare cu un consum energetic de 5 ori mai mic. Astfel economisim energie electrică și implicit bani.

BANI

….

CONFORT

Confortul unei clădiri este data de totalitatea condiţiilor si materialelor care asigură o existenţă civilizată, plăcută, comodă şi igienică. Având în vedre că sin ce în ce mai mult timp petrecem in interiorul clădirilor, este foarte important, să locuim, să petrecem, să ne desfăsurăm activitățile în clădiri, incaperi confortabile. Din punct de vedere tehnic, confortul unei clădiri este dat de mai multi factori: arhitectură clădirii,  confortul termic, temperature ideală este definit între 20-21 grade Celsius. Această temperature o putem menține constanta cu instalații de încălzire-răcire și cu izolarea termică corespunzătoare al suprafețelor opace luminozitatea, realizat cu vitrali, pozoționate în mod corespunzător astfel încât să avem mult aport solar în interiorul încăperilor umiditatea aerului ambiental este de asemenea un factor care ne dacă se afla intre 40%-60%  imbunătăteste condițiiled e viață. Dacă aerul este prea uscat, adică sub 40%, se usucă gatul nasul, pot aparea chiar sângerări nazale. Dacă este prea umed, peste 60%, simțim senzația de transpirație, sau foarte probabil apar condițiile de mucegai. Puritatea aerului  este poate cel mai important dintre toate,  pentru ca un adult are nevoie de 30mc de aer curat ântr-un interval de timp de o ora. Aerul respirat, pe lângă oxygen, mai conține dioxid de carbon și multe alte particule microscopice, care pot genera astm, imbolnăviri pulmonare, și pot crea un disconfort foarte accentuat. Aceste particule microscipice, cat si CO2 pot fi eliminate dacă reușim să realizăm o curățenie perfectă. Pentru a realiza o curățenie perfectă, vă recomandăm să utilizați sistemele centralizate de aspirare. Pentru că un aspirator central, este mai practice, mai ușor de utilizat este mult mai efficient decât orice alt tip de aspirator, și este cel mai abuziv asupra mediului inconjurător. Puterea lor de aspirare și principiul de funcționare vă ajută să vă asigurați toate caracteristicile unui aer Ambiental, care vă poate garanta confort în locuința voastre.