fbpx

Dezcentralizate

Compania Meltem a fost fondată în Germania în 1980 și a crescut în timp, devenind leader în producția de sisteme de ventilație inteligente cu recuperare de căldură. Sediul companiei, departamentele de proiectare-dezvoltare, producție si de vânzări sunt situate în Alling lângă Munchen. Calitatea produselor respecta conceptul “Made in Germany”. Noua serie M-WRG-II reprezintă cea mai performantă soluție inteligentă de ventilație. Doar vizionarii pot să facă față provocărilor tehnologice actuale. Ne concentram atenția pe economia de energie în beneficiul clienților noștri. Folosim tehnologie electronică de ultimă generație și componente de înaltă calitate pentru a atinge nivelul maxim de performanță și eficiență energetică.

Capacitatea noastră inovativă care determină unicitatea produselor noastre este dovedită de numeroasele brevete de invenție. Meltem combină inovația tehnologică cu o impecabilă calitate a produselor. Aceasta atinge cele mai înalte standarde tehnice. Componentele perfect proiectate asigură o funcționare îndelungată a produselor noastre. Bineînțeles toate produsele noastre sunt testate și certificate TUV și sunt aliniate la cele mai înalte standarde și directive Europene Spiritul inovativ este prezent atât în tehnologia produselor noastre cât și în design-ul lor. Sistemele de ventilație pot fi comandate într-o gamă largă de design conferind o notă unică spatiilor pe care le decorează. 

Investiția într-un sistem de ventilație cu recuperare de căldură este una inteligentă și profitabilă. Ventilația individuală a încăperilor oferă confort, este silențioasă, elimina aerul viciat, creează un mediu hipoalergenic și întrunește toate standardele de înaltă eficiență energetică a clădirilor. Sistemele M-WRG sunt alegerea inteligentă pentru toți cei care iubesc aerul proaspăt și sunt responsabili în privința consumului energetic și protecției mediului.

VENTILAȚIE UNIVERSALĂ MOD DE UTILIZARE


Aerul proeaspăt înseamnă o calitate ridicată a vieții. Asigură o stare de bine a utilizatorilor. Nivelul crescut de CO2 poate duce la oboseală, dureri de cap, probleme de concentrare și performanță scăzută, Vaporii din soluțiile de curățare, materialele de construcție covoarele, mobila, etc contaminează aerul pe care îl respirăm cu poluanți suplimentari. O ventilație corectă este deci necesară pentru un mediu sănătos. Calitatea vieții în ciuda alergiilor Mulți oameni suferă de alergii cauzate de praf sau polen. Cu acest sistem de ventilație puteți ține acești alergeni afară din locuință datorită filtrelor performante. Aceste filtre de polen sunt livrate standard cu modelul M-WRG-II. Pentru modelul M-WRG sunt disponibile opțional. Filtrele fine de clasă PM1 rețin particulele de polen precum și mucegaiul și bacteriile din particulele de praf. Filtrul de carbune activ elimină mirosurile neplăcute și gazele toxice. Alegând sistemele de ventilație cu recuperare de căldură Meltem, veți crea în locuința dumneavoastră un mediu sănătos pentru o mai bună calitate a vieții. Transformați-vă casa într-o oază de sănătate. 

Recomandat pentru:

  • Clădiri rezidențiale
  • Aziluri de bătrâni
  • Spații rezidențiale
  • Hoteluri/case de închiriat
  • Centre de zi/școli
  • Facilități comunale
  • Clădiri de birouri
  • Cabinete medicale

VARIANTE DE DESIGN

Ramă decorativă

Panou frontal M-WRG

Modele valve de aer/variante de culoare

Disponibil pentru M-WRG II și aparatele integrate total în perete

Transformați-vă locuința într-o oază de sanătate și frumusețe. Pe lângă calitatea aerului atât de important, este necesar și un aspect frumos. Acum puteți să alegeți produsul perfect pentru decorarea personalizată a spațiului.

Pentru o și mai variată personalizare a acestor elemente ornamentale vă rugăm să ne contactați.