fbpx

Ce este TUBÒ

Ce este technologia TUBÓ

TUBÒ, un mod simplu si practic pentru a schimba aerul ambiental.

TUBÒ este un Sistem Centralizat de Aspirare, care se compune din tuburi PVC, prize de aspirare implementate in constructie, si o centrala de aspirare, care se instaleaza intr-o incapere tehnica. Praful este aspirat de catre centrala, care filtreaza si expuleaza in afara imobilului, evitand astfel recircularea microprafului plin cu bacterii si acarieni, care produc alergii si astm si sunt principalele cauze ale imbolnavirilor cailor respiratorii.

Tehnologie pentru case

TUBÒ redefineste complet conceptul de mediu igienic, facandu-l adecvat nevoilor vietii moderne. Si de aceea tot mai mult si mai des proiectantii si inginerii din domeniu, valorifica in proiectele lor, recomandand includerea TUBÒ în case. Pana in prezent mii de utilizatori au instalat cu satisfactii deja sistemul centrelizat de aspirare TUBÒ de la Aertecnica.

Silentios si curat

Curatenie si liniste: acestea sunt calităţile TUBÒ. Sistemul centralizat de aspirare de  la Teknika garanteaza un inalt nivel de curatenie. Cu silenziolitate maxima, sistemul de aspirare  instalata intr-o camera tehnica. Prin sistemul de tubulatura montata in pardoseala si in peretii, cu pozitionarea optima a prizelor de aspirare si cu tubul flexibil usor manevrabil  putem aspira in mod edecvat si cel mai indepartat colti a locuintei.

Aer ambiental fara acarieni

Aspiratoarele clasice recircula in interior aerul aspirat. Astfel aerul ambiental este incarcat cu microorganisme cauzatoare cu boli pulmonare. Cu ajutorul sistemelor centrelizate de aspirare de la Teknika putem elimina acest aert locil reducand foarte mult pericol de inbolnavire alergica, raceli, dificultati de respiratie, astm.

Acest lucru se datoreaza faptului ca Sistemelor Centrelizate de Aspirare spre deosebire de aspiratorul traditional, elimina complet recircularea microprafului datorita capacitatii de aspirare superioare si cel mai mult datorita faptului ca aerul respirat nu mai este recirculat in incaperile ci este expulzeaza in exteriorul caseia.

Cu TUBÒ în casa se respira un aer diferit, mai curat, mai sanatos.