fbpx

Distribuitori

Printre obiectivele noastre de baza este promovarea inovarii in scopul imbunatatirii aerului respirat si imbunatatirii continue a calitatii vietii.

Doar impreuna putem. Vrem, ca fiecare om sa aibe acces la un ambient curat, vrem ca fiecare copil sa traiasca intr-un mediu sanatos. Din acest motiv ne adresam si cautam colaborarea cu dealerii, instalatorii, proiectantii, arhitectii, constructorii și investitorii, ale caror scop este identic cu dorinta noastra.

Calitatea produselor noastre, experienta si ideile lor extinse, constituie garantia clientului multumit si implicit baza unei cooperari pe termen lung.

Sustinem partenerii comerciali prin servicii extinse, cum ar fi activitati de marketing si ofertare. De asemenea, acordam sprijin in proiectare, precum și initiere in instalare. Asiguram permanent un stoc sigur si bogat, care acopera toate cerintele sectoarelor industriale si rezidentiale.

Daca lucrați cu TEKNIKA ca instalator, puteti sa va bazati pe sprijinul nostru profesional in proiectele dvs. Oferim cursuri de formare si asistenta la instalare.
Pentru arhitecti și designeri, TEKNIKA ofera suport complet de la proiectare pana la executie.

Sprijinim, de asemenea, companiile de constructii și antreprenorii generali in toate etapele unui proiect. De la proiectarea sistemului, planificare, implementare si pana la punerea in functiune.

TEKNIKA vine cu idei si solutii, prin care sprijina investitorii si dezvoltatorii de constructii pentru a valorifica mai usor proiectele lor. Prin implementarea unor tehnologii inovatoare, și prin calcularea costurilor de investitie, TEKNIKA acorda valoare financiara sigura pentru proiectele dvs.