fbpx

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Data ultimei actualizări: 11.02.2021

 

Prin prezenta Politică ne propunem să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dumneavoastră cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 (denumit în continuare GDPR).

 

  • Cine suntem noi

 

S.C. TEKNIKA S.R.L., cu sediul în Târgu Mureș, str. Brăila, nr. 12, având cod unic de înregistrare RO29059162, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J26/910/2011, prin parteneriat cu AERTECNICA S.p.A. Italia este unic distribuitor în Romania, al produselor TUBÓ.

Datele noastre de contact sunt:

E-mail: [email protected]

 

  • Principii de prelucrare a datelor cu caracter personal

S.C. TEKNIKA S.R.L., în calitatea sa de Operator, prelucrează datele cu caracter personal ale clienților, reprezentanților partenerilor contractuali și altor persoane fizice care interacționează cu compania și/sau sunt antrenate în relații contractuale.

Datele cu caracter personal sunt:

  • Prelucrate în mod legal, echitabil și transparent față de persoana vizată;
  • Colectate în scopuri determinate, explicite și legitime și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri;
  • Adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar în raport cu scopurile în care sunt prelucrate;
  • Exacte și actualizate în termen;
  • Păstrate într-o formă care permite identificarea persoanelor vizate pe o perioadă care nu depășește perioada necesară îndeplinirii scopurilor în care sunt prelucrate datele;
  • Prelucrate într-un mod care asigură securitatea adecvată a datelor cu caracter personal, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale, prin luarea de măsuri tehnice sau organizatorice corespunzătoare.

 

  • Care sunt tipurile de date prelucrate, scopul și temeiul legal al prelucrării

În scopul încheierii și executării contractelor prelucrăm în principal următoarele date cu caracter personal ale reprezentanților partenerilor noștri: nume, prenume, funcție, adresă de e-mail, număr de telefon, semnătură.

Clienților noștri le dăm posibilitatea de a-și crea un cont pe pagina noastră de prezentare, cu posibilitatea de înregistrare a produsului pentru a menține garanția acordată. În acest scop colectăm numele, prenumele și adresa de e-mail, număr de telefon.

Prin intermediul formularului de contact disponibil pe pagina noastră colectăm numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și eventualele date cu caracter personal incluse în mesajul transmis. Toate datele colectate vor fi prelucrate exclusiv în scopul soluționării cererii dumneavoastră.

Nu vă utilizăm datele pentru a vă transmite comunicări de marketing decât dacă optați în mod expres pentru o astfel de comunicare. Chiar și în asemenea cazuri ne asigurăm că aveți la dispoziţie o opțiune simplă de a vă dezabona (retragerea consimțământului dumneavoastră) în orice moment.

Pentru vizitatorii site-ului este posibil să colectăm date prin module cookie sau alte tehnologii similare, precum: adresa IP, navigatorul de internet, locația, paginile web accesate pe site-ul nostru, timpul petrecut pe site, rețeaua de internet, dispozitivul utilizat. Pentru mai multe detalii în acest sens, consultați Politica de cookie.

 

  • Care este durata prelucrării

Datele cu caracter personal sunt stucate în vederea prelucrării lor pe durata necesară atingerii scopurilor de prelucrare menționate în prezenta politică și ulterior, potrivit cerințelor legale.

 

  • Cui transmitem datele cu caracter personal

După caz, în baza unor acorduri de protecție a datelor cu caracter personal, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • furnizorilor de servicii IT, de dezvoltare sau mentenanță website;
  • furnizorilor de servicii de marketing.

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

 

  1. Măsuri de protecție și garanții

S.C. TEKNIKA S.R.L. implementează măsuri tehnice și organizatorice adecvate în vederea asigurării unui nivel înalt de securitate și protecție a datelor cu caracter personal. Noi utilizăm metode şi tehnologii de securitate, împreună cu politici aplicate salariaţilor şi proceduri de lucru, inclusiv de control şi audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederilor legale în vigoare.

 

  • Drepturile persoanei vizate

Orice persoană vizată își poate exercita următoarele drepturi, așa cum sunt prevăzute de către GDPR:

  • Dreptul de acces;
  • Dreptul de rectificare;
  • Dreptul la ștergere;
  • Dreptul la restricționarea prelucrării;
  • Dreptul la portabilitate;
  • Dreptul la opoziție a prelucrării;
  • Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri.
  • Dreptul de a se adresa ANSPDCP și instanțelor de judecată;

 

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteți contacta prin e-mail la adresa [email protected] .