fbpx

Despre Teknika

TEKNIKA

S.C. TEKNIKA S.R.L. din Romania, prin parteneriat cu AERTECNICA S.p.A. Italia este unic importator in Romania, al produselor TUBÓ fabricate de catre producatorul italian AERTECNICA.

Produsele TUBÓ de la AERTECNICA Italia se adreseaza atat sectorului rezidential cat si sectorului industrial. Unitatile centrale de aspirare al producatorului AERTECNICA din Italia se regasesc intr-un echilibru perfect intre tehnologie, design si fiabilitate, respectand in acelasi timp si mediul inconjurator.

Pentru a realiza un SISTEM CENTRALIZAT DE ASPIRARE , firma noastra investeste foarte mult timp, pasiune si pricepere in ceea ce face. Aceste investitii si experienta de peste 30 de ani al producatorului AERTECNICA din Italia, constituie garantia, ca toti clientii nostri vor beneficia de un SISTEM CENTRALIZAT DE ASPIRARE conform cerintelor si necesitatilor actuale.

Nu in ultimul rand, aspiratoarele centralizate, joaca un rol important în prevenirea inbolnavirilor pulmonare.

Astfel TEKNIKA prin TUBÓ reuseste sa creeze un mediu, in care putem respira un aer curat, demostrandu – si astfel propria filosofie: Aer Curat.

Pentru ca rezistenta si calitatea materiilor prime garanteaza durata de viata si valoarea produsului finit si, implicit, sanatatea si confortul casei tale, este important ca acestea sa aibe cele mai bune clasificari. De aceea TEKNIKA din Romania si-a ales partener AERTECNICA din Italia , care prin TUBÓ este lider mondial in proiectarea si fabricarea SISTEMELOR CENTRALIZATE DE ASPIRARE. Suprematia TUBÓ este definita si prin cele mai distinse certificari.

CERTIFICARE