fbpx

ROBOT DE ASPIRARE CU FUNCTIE DE STERGERE UMEDA A PARDOSELII

CU MODUL DE AUTOCURATARE PRIN CENTRALA  DE ASPIRARE SI SISTEM LASER PENTRU CREARE HARTA

 

Tubò Robò KTR900LA cu plug & play este singurul robot de aspirare cu modul de autocuratare automata prin Sistem Centralizat de Aspirare, caracteristică care îl face mai presus fata  de oricare robot de  aspirare. ESTE un prețios și loial ajutor in mentinerea curateniei in casa dumneavoastra. Este compatibil cu orice  Sisteme Centralizat de Aspirare, dar functioneaza la fel de eficient si fara ecest modul. Este ideal  in orce incapere,  sistemul de cartografiere laser cu senzori LIDAR,   creaza si memoreaza o hartă extrem de detaliată, despre intraga suprafata, inclusiv ziduri, obstacole, scari, usi,  mobilier.

1. O baza cu doua functii: incarcarea acumulatorului  si  autocuratare a colectorului de praf, a periilor si a filtrelor. Baza universala, compatibila si cu  alte sistem centralizat de aspirare, nu numai cu TUBO

2. Prin senzorul LIDAR si prin sistemul de cartografiere, creaza harti detaliate despre  suprafetele aspirate, si le memoreaza in 3D.

3. Acumulatorul din Lithium- ion de 5200mAh asigura o autonomie indelungata.

4. Trei moduri de operare: SMART ( nu ramane suprafata neparcusra, aspirata ), AREA ( aspira una sau mai multe incaperi programate ), SPOT ( localizeaza si aspira intensiv si profund o suprafata de circa 1,5mp )

4. Dupa reincarcarea bateriei, robotul TUBO i-si reia activitatea de la locul de unde s-a intors la baza pentru reincarcare

5. In momentul depistarii unei suprafete mai dure (covor, mocheta ), robotul i-si activeaza functia Turbo, cu o putere mare de aspirare, pentru o curatare profunda a suprafetei.

6. In modul de functionare „stergere umeda”, robotul poate fi programat, ca sa evite suprafetele acoperite cu mochete, covoare.

7. Tehnologie SMART; prin Wi-FI te poti  conecta la robotul de aspirare cu ajutorul receptorulu vocal VOICE ASSISTANAT si poti da ordine robotului ca: Turn on Tubò Robò”, “Turn off Tubò Robò”, “Go t the charging base” …